Explore our tiny houses

Wij ontwikkelden 2 authentieke tiny house modellen. Elk met circa 35 m2 vloeroppervlak, en elk met een opvallend uiterlijk.

De constructie en afwerking van TR tiny houses zijn gericht op een onderhoudsvrij en duurzaam resultaat, dat jarenlang meegaat. Optimaal geïsoleerd en geschikt om het jaar rond in te verblijven.

Onze modellen worden standaard aangesloten op elektranet, waterleiding en riolering.

Grote raampartijen laten veel licht binnen, terwijl voldoende blind muuroppervlak mogelijkheid biedt voor creativiteit en optimale benutting van de ruimte zoals jij dat wenst. Een kastenwand, een werkplek of toch die fiets of dat surfboard aan de wand…

De TR Oblique en de TR Rhombus kennen een standaarduitvoering, met vele extra opties. Zodat deze altijd voldoet aan jouw woon-, werk- of verhuurwensen.

Expand your posibilities

Ja hoor, geluksvogels bestaan.

Stel, je hebt ruimte voor een tiny house op je eigen terrein…

Kantoor of atelier aan huis

Niet langer provisorisch in huis, werken aan de keukentafel, op een slaapkamer of de zolder. Gewoon lekker ongestoord in je eigen ruimte, met al je spullen bij de hand. Gun jezelf die fijne werkplek. Comfortabel, licht, helemaal van nu én van jou.

Je familie helpen

Een volwassen kind dat de deur uit wil, terwijl er in de wijde omtrek geen betaalbare starterswoning is te vinden? Samen zetten jullie toch de eerste stap naar zelfstandig wonen. Of biedt je ouder(s) op leeftijd een plek dicht bij jou in de buurt. Samen minder zorgen en meer plezier.

Investeren om te renderen

De aanschaf van een TINY ROOF kan een interessante investering zijn. Als je gemeente akkoord gaat met recreatieve verhuur, kan het exploiteren van je tiny house als vakantiewoning of B&B een aantrekkelijk rendement opleveren.